دوشنبه , سپتامبر 16 2019
Breaking News
Home / پاورپوینت / پاورپوینت بوتولیسم botolism

پاورپوینت بوتولیسم botolism

پاورپوینت بوتولیسم botolism

دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلppt
حجم فایل670 کیلو بایت
تعداد صفحات25
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 25 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم botolism بوتولیسم مقدمه نوع و میزان خطری كه حضور و رشد باكتری ها در مواد غذایی ایجاد می كند
متفاوت است و از این نظر باكتری ها را به سه گروه عمده تقسیم می كنند : 1- باكتری هایی كه عفونت ها و مسمومیت های شدید و منجر به مرگ ایجاد می كنند
مانند كلستریدیوم بوتولینوم تیپ های F E B A٬ سالمونلاتیفی و پاراتیفی٬ شیگلادیسانتری٬ بروسلاآبورتیس و مانند اینها. 2- باكتری هایی كه عفونت ها و مسمومیت هایی با خطر متوسط ایجاد می كنند
مانند ویبریوپارا همولیتیكوس. 3- باكتری هایی كه مسمومیت های خفیف ایجاد می كنند. بوتولیسم كلستریدیوم بوتولینیوم كلستریدیوم بوتولینیوم كلستریدیوم بوتولینیوم كلستریدیوم بوتولینیوم نام گونه بوتولینیوم جنس کلستریدیوم از کلمه لاتین بوتولوس به معنی سوسیس نام قدیم بیماری بوتولیسم = بیماری سوسیس بیماری حاصله از این باکتری = بیماری بوتولیسم این باکتری در وضعیت کم اکسیژن (بی هوازی) بهتر رشد می کند ( باکتری در حالت غیر فعال زنده می ماند تا این که در شرایط مناسب برای رشد قرار بگیرد ) كلستریدیوم بوتولینیوم میله ای شکل باکتری بی هوازی گرم مثبت خصوصیات عمومی كلستریدیوم بوتولینیوم دارای 8 تیپ آنتی ژنتیکی تیپ های A/B به طور خاص با مواد غذایی مرتبطند تیپ های C/D در حیوانات ایجاد بیماری می کند تیپ E از ماهی خام یا دودی حاصل می شود كلستریدیوم بوتولینیوم دارای 8 تیپ آنتی ژنتیکی اكولوژی كلستریدیوم بوتولینوم منشاء باكتری خاك است اما گاهی در آب هم دیده می شود٬ كه بصورت اسپر به زندگی خفته خود ادامه
می دهد. اسپرهای باكتری پس از آلوده كردن مواد غذایی بیشتر در اثر شوك دمایی و یا شوك های دیگر
به صورت رویشی در می آید و چنانچه شرایط بی هوازی فراهم باشد به رشد و نمو و تكثیر ادامه می دهد٬
و چون شرایط بی هوازی در همه جا فراهم نیست. در مواد غذایی با شرایط خاص تكثیر می كند. كنسروها بویژه كنسروهای خانگی بیشترین موارد آلودگی به این باكتری را نشان می دهند. انواع كنسرو
مانند باقلا٬ لوبیا٬ نخود سبز٬ مارچوبه٬ قارچ٬ ماهی تن٬ و سایر فراورده های گوشتی و غذاهایی مانند دل
و جگر٬ ژامبون٬ سوسیس٬ ماهی دودی٬ میگو در ایجاد بوتولیسم دخالت داشته اند. مواردی از مسمومیت
هم در اثر نگهداری حجم زیادی غذای آلوده به اسپرم كه قسمت پایین آن بی هوازی بوده گزارش شده است. بوتولیسم اكولوژی كلستریدیوم بوتولینوم غذاهایی كه دارای اسیدیته بالایی باشند برای رشد كلستریدیوم بوتولینوم مناسب نیستند
و اصولا در pH كمتر از 4.5 این باكتری قادر به رشد و نمو نیست. مواردی از مسمومیت در اثر ماهی دودی دیده شده است. بنابراین برای جلوگیری از
مسمومیت از این طریق توصیه می شود كه در ماهی دودی مقدار نمك از 3.5% بیشتر
باشد.استفاده از مقداری حدود 200 ppm نیترات سدیم هم موثر است. بوتولیسم سه نوع بوتولیسم نوع کلاسیک بوتولیسم بوتولیسم زخم بوتولیسم نوزادی ورود کلستریدیوم بوتولینیوم به مواد غذایی ورود کلستریدیوم بوتولینیوم به زخم ورود کلستریدیوم بوتولینیوم از طریق عسل به بدن نوزاد با رشد این باکتری در غذا، سم قدرتمندی تولید و ترشح می شود که توانایی جذب از دستگاه گوارش و گسترش به دستگاه عصبی مرکزی را دارد. نوع کلاسیک بوتولیسم غذاهایی که با احتمال بیشتری ممکنه باعث بوتولیسم شوند عبارتند از :

*/ سبزیجات و میوه هایی که در خانه کنسرو می شوند
*/ ماهی، گوشت، کالباس ، سوسیس خوب پخته نشده
*/ گوشت دود داده شده
*/ انواع کنسرو ها
*/ کشک خانگی
*/ محصولات لبنی
*/ عسل خام در شیرخواران زیر یک سال


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

About جزوه

Check Also

دانلود.:: پاورپوینت و اسلاید درباره بندر عباس (211 اسلاید)

پاورپوینت و اسلاید درباره بندر عباس (211 اسلاید) دسته بندی پاورپوینت فرمت فایل pptx حجم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *