سه‌شنبه , اکتبر 15 2019
آخرین خبرها
خانه / بهداشت عمومی / پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

پاورپوینت-انواع-روشهای-طبخ-مواد-غذاییتوضیحات:
دانلود پاورپوینت با موضوع انواع روشهای طبخ مواد غذایی،
در قالب ppt و در27 اسلاید، قابل ویرایش.

بخشی از متن پاورپوینت:
پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود مي بخشد بلكه مي تواند قابليت هضم آنها را نيز افزايش دهد. براي مثال ، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبي طبخ شود، نرم تر ميشود و اين عمل جويدن و هضم آن را آسانتر مي كند.
همچنين در عمل پخت تغييراتي در ميزان مواد مغذي موجود درماده غذايي رخ مي دهد كه اين تغييرات بستگي زيادي به روش پخت و حالت فيزيكي ماده غذايي دارد.عوامل كه دركاهش مواد مغذي مؤثر هستند شامل اين موارد است .
عملياتي كه قبل از پختن ،روي ماده غذايي انجام مي شود.
مدت زمان پخت ماده غذايي
مقدار مايع مورد استفاده براي طبخ ماده غذايي
مدت زماني كه غذا داغ نگه داشته مي شود يا در معرض هواي آزاد قرار مي گيرد تا مصرف شود.

انواع روشهاي پخت:
جوشاندن (BOILING)
نيم جوش كردن (SIMMERIN)
آب پز (POACHING)
بخار پز كردن(STEAMING)
بلانچ (BLANCH)
پختن در زودپز(PRESSURE COOKING)
پختن در مايكروويو MICROWVING):)
آرام پز كردن (BRAISE)
تفت دادن (SAUTEING)
سرخ كردن معمولي (PAN FRYING)
سرخ كردن عميق (DEEP FRYING)
بريان كردن(POASTING)
كباب كردن
و . . .

فهرست مطالب:
مقدمه
انواع روشهاي پخت
روشهاي حرارت مرطوب
بخار پز كردن

توضیحات روش های:
جوشاندن
سرخ كردن عميق
كباب كردن
و . . .

دانلود فایل

درباره‌ی جزوه

همچنین ببینید

دانلود : پاورپوینت پرستاري کودکان (کودک سالم)

پاورپوینت پرستاري کودکان (کودک سالم) توضیحات:پاورپوینت با موضوع پرستاري کودکان (کودک سالم)، در قالب ppt …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *