شنبه , سپتامبر 21 2019
Breaking News
Home / شیلات / دانلود مقاله پرورش ماهی قزل آلا

دانلود مقاله پرورش ماهی قزل آلا

دانلود مقاله پرورش ماهی قزل آلا

دسته بندیشیلات
فرمت فایلpdf
حجم فایل4.868 مگا بایت
تعداد صفحات190
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

موضوعات این مقاله

-2-1 تاریخچه تكثیر پرورش ماهی در ایران و جهان
-3-1 مزایای پرورش آبزیان
-4-1 شناخت ماهی قزل آلای رنگین كمان
-1-4-1 بیولوژی
-2-4-1 مورفولوژی

ویژگیهای آب و منابع طبیعی
-1-2 خصوصیات آب
-1-1-2 منابع كمی آب
-2-1-2 منابع كیفی آب
-3-1-2 رابطه فاكتورهای فیزیكوشیمیایی آب و تاثیرات متقابل آنها
-2-2 منابع آبی 24
-1-2-2 چشمه 24
-2-2-2 چاه 26
-3-2-2 قنات 27
-4-2-2 رودخانه 28
-5-2-2 كانال انتقال آب 29
-6-2-2 آبهای ساكن 29

سیستمهای پرورش ماهی قزلآلای رنگینكمان
-1-3 سیستم های پرورش ماهی قزلآلای رنگین كمان 32
-2-3 مزارع منفرد 32
-3-3 مزارع متجمع 35
-4-3 سیستمهای مدار بسته 37
-5-3 استخرهای ذخیره آب كشاورزی 43
-6-3 محیط محصور 46
-7-3 استخر خاكی 60
-8-4 شالیزار 62

پارامترها با عوامل موثر در پرورش
-4 پارامترها با عوامل موثر در پرورش 66
-1-4 تراكم رهاسازی 67
-2-4 ارتقاء آب در حوضجهها 67
-3-4 سرعت جریان آب 68
-4-4 شیب كف استخرها 68
-5-4 ظرفیت نگهداری 69
-6-4 ابعاد استخر 69
-7-4 استفاده از گونههای اصلاح شده 70

اصول طراحی و ساخت مزارع سردآبی
-1-5 نحوه آبگیری 74
-2-5 نحوه انتقال آب به مزارع 74
-3-5 استخرهای پرورش ماهی در تولید ماهی قزلآلای رنگین كمان 74
-4-5 طبقهبندی استخرهای پرورش ماهی 75
-5-5 روشهای نوین(مكانیزاسیون و افزایش تولید ) 85
-6-5 ظرفیت و نگهداری 96
-7-5 ملاحظات 99

مدیریت تامین خوراك و خوراك دهی
-1-6 اجزای تشكیل دهنده غذا .

-2-6 انواع غذاهای ماهیان سردآبی
-3-6 اندازه پلت غذا.
-4-6 مقدار غذادهی و دفعات آن در شبانه روز
-5-6 نگهداری و انبارداری غذا
-6-6 افزودنیهای مجاز
حمل و نقل
-1-7 انتقال تخم ماهی .
-2-7 شمارش تخم ماهی.
-3-7 الزامات انتقال و خرید بچه ماهی
-4-7 حمل و نقل لارو و بچه ماهی.
-5-7 چگونگی رهاسازی بچه ماهی.

زیستسنجی و صید و برداشت
-1-8 زیست سنجی
-1-1-8 محاسبه حجم توده زنده به منظور تعیین حجم غذا
-2-1-8 محاسبه حجم توده زنده به منظور ارزیابی مدلهای رشد
-2-8 صید و برداشت
-1-2-8 ملاحظات بهداشتی در صید

مدیریت بهداشتی و كنترل بیماریهای ماهیان سردابی درمزارع پرورش
1-9 – بیماریهای ویروسی.
-2-9 بیماریهای باكتریایی .
-3-9 بیماریهای قارچی.
-4-9 بیماریهای انگلی.
-5-9 بیماریهای تغذیهای و محیطی

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

About جزوه

Check Also

طرح توجیهی تولید كنسرو ماهی

دسته بندی شیلات فرمت فایل pdf حجم فایل 106 کیلو بایت تعداد صفحات 17 برای …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *